INGREDIENTE: ceai verde chinezesc cu iasomie.
MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE CU IASOMIE:
Se pune o lingurita de ceai verde cu iasomie in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.
BENEFICIILE CEAIULUI VERDE CU IASOMIE:
Ceaiul verde contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidati si are un efect tonic general asupra organismului, fara sa fie deloc agresiv.
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra eliminarii radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase.
Trebuie mentionat ca ceaiul verde are si un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului, este eficient în combaterea cariilor dentare, a parodontozei, inflamatiilor gurii si faringelui si previne osteoporoza.
CEAI VERDE CU IASOMIE:
Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originile in partea de sud-est a Asiei, in regiunea formata din nord-estul Indiei, nordul Burmei (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost intrebuintat pentru prima oara de chinezii din provincia Yunnan, folosindu-se atat la prepararea bauturilor cat si a mancarurilor.
Iasomia este un arbust originar din Caucaz, regiunea muntilor Himalaya, din Persia si Kashmir ale carui flori emana un parfum puternic si foarte placut.
Acesta are rolul de a calma starile de stres.
Ceaiul verde cu iasomie reprezinta un mix perfect care are rolul de a readuce echilibrul în organism. Gustul amarui al ceaiului verde este indulcit de parfumul florilor de iasomie.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.