Ceai infuzii la tub Green Tea Sencha, Evolet Selection

Ceai infuzii la tub Green Tea Sencha, Evolet Selection

41,03 lei

4 în stoc

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: ceai verde Sencha

Gramaj: 250g

MOD DE PREPARARE: Se pune o lingurita de ceai verde green tea sencha in 350 ml- 400 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut.
CEAI VERDE SENCHA:

Ceaiul verde Sencha isi are originile in indepartatul tinut nipon, care spre deosebire de ceaiul verde chinezesc are o culoare mai verzuie si un gust mai vegetal, iar aceste aspecte sunt date de metoda de oprire a oxidarii a japonezilor in comparatie cu cea a vecinilor chinezi. Aroma ceaiului verde Sencha este foarte asamanatoarea cu cea a algelor. Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul aparitiei cancerului, cu precadere al cancerului de stomac si colon. Datorita continutului bogat in antioxidanti ceaiul verde Sencha ajuta organismul in lupta cu kilogramele in plus, intareste sistemul imunitar si ofera energie.

Ceaiurile din gama Evolet Selection au fost selectate cu grija si depozitate in recipiente elegante. Acest model de depozitare ofera ceaiului temperatura si umiditatea de care are nevoie pentru a fi cu adevarat deosebit.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Informații suplimentare

Ambalare

Ceai Vrac