Ceai Vedda Detox – 50 g

Ceai Vedda Detox – 50 g

5,77 lei

6 în stoc

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: Busuioc, flori de soc, rozmarin, ceai verde, urzica.

MOD DE PREPARARE: se pun 1-2 lingurite  de ceai Detox Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.

EFECTE BENEFICE: Detoxifiant, Sustine sanatatea colonului, Sustine sistemul imunitar.

CEAI DETOX VEDDA  50g
Ceaiul Detox Vedda este un mix de plante care sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijina sanatatea colonului si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Florile de soc sunt folosite in medicina traditionala in tratarea starilor de gripa, raceala, febrile si sinuzitelor. De asemenea, constituie un adjuvant natural in tratarea problemelor cailor respiratorii si a febrei fanului.
Busuiocul este utilizat nu numai in aromatizarea preparatelor gastronomice. El ese infuzat, iar ceaiul obtinut are numeroase beneficii asupra organismului, fiind utilizat cu precadere ca suplimet alimentar pentru stimularea digestiei.
Florile de soc sunt folosite in medicina traditionala in tratarea starilor de gripa, raceala, febrile si sinuzitelor. De asemenea, constituie un adjuvant natural in tratarea problemelor cailor respiratorii si a febrei fanului.
Rozmarinul este un subarbust peren cu un miros foarte placut. In medicina traditionala, aceasta planta este utilizata pentru imbunatatirea memoriei. Este un bun stimulent al circulatiei cerebrale si periferice, ajuta la imbunatatirea memoriei, crescand capacitatea de concentrare.
Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originea in sud-estul Asiei in regiunile nord-estice ale Indiei, Burma de Nord (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost folosit pentru prima data in provincia chineza Yunnan, utilizat la bauturi si chiar mancare.

Povestea ceaiului a inceput cu mai bine de 5000 de ani in urma in China, condusa de imparatul Shen Nung.
Ceaiul verde ajuta la mentinerea greutatii corporale, este bogat in antioxidanti si are un efect tonic general asupra organismului.
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient decat vitamina E din piele. Ceaiul verde are un puternic efect antioxidant si intareste sistemul imunitar, este eficient in combaterea cariilor dentare, inflamatiei gurii si a faringelui si previne osteoporoza.
In trecut oamenii foloseau ceaiul de urzica pentru proprietatile sale digestive, expectorante, antiparazitare si detoxifiante. Infuzia de urzica este una dintre infuziile cele mai bogate in substante benefice si compusi activi.
Din punct de vedere istoric urzica (Urtica Dioica) este utilizata inca din preistorie. In epoca neolitica tulpina sa a fost folosita in obtinerea sforii. Soldatii lui Caesar au raspandit aceasta planta pe care au adus-o din Anglia.
De la urzica se folosesc doua parti care au proprietati medicinale: iarba (tulpina cu tot cu frunze) si radacina (locul unde planta isi depoziteaza pe timp de iarna substantele de rezerva).
Infuzia de urzica reprezinta o importanta sursa de proteine, fier si minerale.

Acest produs este un supliment alimentar.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Informații suplimentare

Brand

VEDDA