Ceai Vedda Laxa – 50 g

5,77 lei

Stoc epuizat

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: Fenicul, musetel, senna, scoarta de crusin.

MOD DE PREPARARE: se pun un 1-2  lingurite de ceai Laxa Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.

EFECTE BENEFICE: Elimina disconfortul gastrointestinal, Stimuleaza secretia sucurilor gastrice, Absoarbe gazele intestinale.

CEAI LAXA VEDDA  50g
Ceaiul Laxa Vedda este un mix de plante care sustine buna functionare a aparatului digestiv ajutand la eliminarea disconfortului gastrointestinal. Frunzele de senna si scoarta de crusin din compozitia sa accelereaza tranzitul intestinal, facilitand o eliminare usoara.
Musetelul este o planta erbacee, din familia Asteraceae, raspandita in toate zonele de campie.
Florile de musetel contin urmatoarele: matricarina si matricina, un mare numar de flavonoizi, glucozide, fitosteroli si acizi grasi.
Feniculul este o planta erbacee care se aseamana cu mararul. Este cultivat inca din Antichitate in zona Marii Mediterane, astazi fiind prezent in toate zonele continentului european, Asia Mica si America. Grecii antici il considerau un simbol al succesului, iar populatia Indiei il foloseste ca odorizant bucal si stimulent digestiv.
Senna este o planta erbacee originara din zona tropicala. In scop terapeutic sunt folosite atat frunzele cat si fructele. Senna are proprietati detoxifiante, purificatoare, laxative si purgative. Cea mai mare utiliate si-a dovedit-o in tratarea constipatiei, fiind un ingredient principal al ceaiurilor laxative, dar si al celor destinate pierderii in greutate.
Un alt ingredient foarte important in cazuri de constipatii sau in tratarea suprapodenralitatii este scoarta de crusin. Aceasta contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent si la buna functionare a ficatului si vezicii biliare.

Acest produs este un supliment alimentar.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.