Cafeaua espresso este un amestec meticulos selecționat și prăjit pentru a obține o băutură concentrată și aromată
Espresso are de obicei un corp bogat și dens, care îi conferă o textură catifelată și consistentă în gură.
Această caracteristică este adesea dată de prezența unor cantități mai mari de cafea din soiuri cu corp puternic, precum Arabica sau Robusta.
Deși espresso este cunoscut pentru a avea o aciditate mai scăzută în comparație cu alte tipuri de cafea, o aciditate subtilă și echilibrată poate fi prezenta în amestecuri de calitate superioară.
Note dulci și amărui: Espresso poate avea o gamă largă de note de gust, incluzând dulceață, amărăciune și echilibru.
Cafeaua ambalată în capsule prezintă mai multe avantaje:
1. Rapiditatea pregătirii.
2. Păstrarea aromei
3. Aceeasi cafea de fiecare data.
4. Aluminiu reciclabil
*Nespresso este o marcă înregistrată, deținută de o terță parte care nu are legătură cu Kalpo SRL sau cu alte companii din grupul Kalpo.
Origine: Espresso
Varietate: Medie
Altitudine: 1250 – 1350 m
Aciditate: Scăzută
Nivel prăjire: Medium
Metoda de procesare: Uscare clasica