Evolet-Sensation-Coffee-Capsule-Ethiopia
Cafea Ethiopia Capsule Evolet Sensation

Cafea Ethiopia Capsule Evolet Sensation

14,99 lei

Cafea Ethiopia calitate premium, ambalata in capsule de aluminiu, cutie cu 10 buc, 6g cafea/capsula.

Cafeaua din Etiopia este cunoscută pentru a fi una dintre cele mai distinse și complexe cafele din lume. Aroma și gustul său sunt influențate de varietatea și de solul în care sunt cultivate, precum și de metodele de prelucrare.

Cafeaua ambalată în capsule prezintă mai multe avantaje:
Rapiditatea pregătirii: Prepararea unei cafele folosind capsule este extrem de rapidă și convenabilă. Pur și simplu inserați capsula în mașina de cafea și în câteva secunde veți avea o cafea proaspăt preparată.

*Nespresso este o marcă înregistrată, deținută de o terță parte care nu are legătură cu Kalpo SRL sau cu alte companii din grupul Kalpo.

21 în stoc (poate fi pre-comandat)

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

Aroma cafelei etiopiene poate varia de la fructată și florală la condimentată și ierbacee, în funcție de regiunea de proveniență și de procesul de prelucrare.

Aciditatea cafelei din Etiopia este de obicei strălucitoare și vibrantă, dându-i o notă de prospețime și un gust revigorant.

În ceea ce privește corpul, cafeaua etiopiană poate avea o textură ușoară până la medie, oferind o senzație plăcută în gură.

Cafeaua ambalată în capsule prezintă mai multe avantaje:

1. Rapiditatea pregătirii: Prepararea unei cafele folosind capsule este extrem de rapidă și convenabilă. Pur și simplu inserați capsula în mașina de cafea și în câteva secunde veți avea o cafea proaspăt preparată.

2. Păstrarea aromei: Capsulele sunt etanșe, ceea ce înseamnă că aroma cafelei este păstrată în interiorul capsulei până în momentul în care este pregătită. Acest lucru asigură că veți savura întotdeauna o cafea proaspătă și plină de aromă.

3. Conveniența: Capsulele sunt ambalate în porții individuale, ceea ce face pregătirea cafelei extrem de simplă și fără risipă. Nu este necesar să măsurați cantitatea de cafea sau să curățați echipamentul de preparare după utilizare.

4. Aluminiu reciclabil: Majoritatea capsulelor sunt fabricate din aluminiu, un material care este 100% reciclabil. Acest lucru reduce impactul asupra mediului înconjurător și contribuie la protejarea resurselor naturale.

Origine: Ethiopia

Varietate: Medie

Altitudine: 1250 – 1350 m

Aciditate: Scăzută

Nivel prăjire: Medium

Metoda de procesare: Uscare clasica

Informații suplimentare

Ambalare

Cafea capsule Nespresso

Brand

Evolet Sensation