fbpx
Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Comanda telefonic

0728 101 340

Social media

Termeni si conditii

1.Continut site

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boala. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al specialistului. Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul www.fabricadeceai.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi descrise in continuare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va accesa acest site.

Acest site este intretinut si administrat de SC Kalpo SRL. Proprietarul site-ului este:

SC Kalpo SRL

Comuna Pietroasele, jud. Buzau, Romania

Punct de lucru: str. Heliade Intre Vii, nr 8, sector 2, Bucuresti

Banca: Comerciala Unicredit Tiriac

Cont LEI: RO98BACX0000003016461000

Cont EURO: RO44BACX0000003016461002

J10/929/1992

RO1189618

tel: 021.253.03.83

fax: 021.252.00.73

contact@fabricadeceai.ro

ATENTIE!

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de substituire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Informatiile si sfaturile legate de anumite suplimente nutritive prezente aici au fost avizate de catre Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Compartimentului Notificari Suplimente Alimentare, insa nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

2. Copyright

Intregul continut al site-ului www.fabricadeceai.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.fabricadeceai.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris www.fabricadeceai.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Drepturile de autor la toate materialele oferite pe acest site sunt detinute de www.fabricadeceai.ro.

3. Conditii de Plata si Livrarea

Preturile afisate pe site-ul www.fabricadeceai.ro contin TVA, insa nu includ si cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate separat, insa vor diferi in functie de localizarea destinatiilor (in tara sau in strainatate) si greutatea/ dimensiunile coletului. Kalpo SRL isi rezerva dreptul de a actualiza periodic preturile, in functie de cursul BNR. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document in limita stocului disponibil.

Plata pentru produsele comandate se va face ramburs, prin ordin de plata sau cu cardul. Pe factura emisa de Kalpo SRL, vor fi afisate costurile separate pentru transport. Clientul este responsabil pentru plata taxelor de livrare si a tuturor celorlalte taxe asociate comenzii.

Exceptie de la plata cheltuielilor de transport o fac doar cazurile speciale (comenzile ce ating suma de 130 lei si anumite promotii).

In tara, indiferent de destinatie – 12.00 lei (TVA inclus)/livrare

Pentru livrarile in afara tarii se calculeaza costurile de transport in functie de tara destinatara, greutatea, dimensiunile si continutul coletului. Dupa plasarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare a acesteia unde este specificat si costul livrarii.

Kalpo SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in conditiile in care respectivul produs nu se afla in oferta curenta. De asemenea, in conditii de incendii, explozii, inundatii epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboie acte de terorism, rascoale, proteste sau alte impedimente de forta majora, Kalpo SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul total al clientului ca pachetul primit contine ceea ce a comandat in stare buna. Factura reprezinta contractul de vanzare – cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Prin semnarea facturii clientul isi exprima acordul explicit cu privire la faptul ca a primit produsul/ produsele conform cu comanda plasata.

4. Securitatea datelor cu caracter personal

Toate datele clientilor nostri stocate sunt sigure. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau utilizarii eronate si abuzive ale datelor. Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, impiedica orice forma de abuz asupra cumparatorilor.

Stocarea tuturor datelor clientilor nostri (nume, adresa, telefon, datele firmei etc.) se face doar pentru a oferi acestora cele mai bune servicii. Pentru noi este foarte important ca livrarea sa se faca intr-un timp optim si emiterea documentelor sa fie corecta (facturi, chitante, avize).

5. Politica de returnare a produselor

Produsele comercializate pe site-ul www.fabricadeceai.ro pot fi returnate de catre client in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 130 / 2000 care ii da consumatorului dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul returnarii, cumparatorul este obligat sa trimita, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre cumparator. Returnarea produsului/ produselor se va face utilizand acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Kalpo SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate in termen de 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Valoarea maxima a daunelor platite de Kalpo SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de www.fabricadeceai.ro de la clientul respectiv.

NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, deteriorari majore (ciobiri, zgarieturi etc.).

6. Comentarii, comunicari si alte informatii

Toti cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.fabricadeceai.ro, pot trimite comentarii, transmite sugestii, idei, intrebari sau alte informatii atata timp cat acestea au legatura cu subiectele si produsele de pe site, de adresa contact@fabricadeceai.ro.

Aceste comentarii, sugestii, idei sau intrebari pot fi publicate pe site numai dupa o aprobare prealabila. Kalpo SRL (www.fabricadeceai.ro) isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Kalpo SRL nu va fi responsabil si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Kalpo SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Prin furnizarea unor astfel de informatii utilizatorul garanteaza ca detine toate drepturile asupra continutului transmis.

7. Regulament oferte speciale

a. Transport gratuit pentru orice comanda care depaseste suma de 130 lei (TVA inclus).

Comanda ceaiuri si accesorii de pe site-ul www.fabricadeceai.ro in valoare de 130 lei (TVA inclus) si beneficiezi de transport gratuit oriunde in Romania. Oferta valabila pe o perioada nedeterminata.

b. GIFT CARD

Acum este simplu sa oferi un cadou achizitionand un Gift Card in magazinul nostru online www.fabricadeceai.ro. Ofera bucurii celor dragi!

Despre Gift Cardul fabricadeceai.ro:

• Gifts Cardurile fabricadeceai.ro sunt disponibile in magazinul nostru online www.fabricadeceai.ro.

• Exista trei carduri disponibile cu valori diferite: 50 lei, 100 lei si 150 lei.

• Cardul poate fi folosit pentru a achita integral orice produs achizitionat din magazinul www.fabricadeceai.ro. Nu se acorda rest sau rambursari. Soldul disponibil va putea fi utilizat pentru o singura tranzactie. Daca suma totala a cumparaturilor va depasi valoarea cardului se va achita diferenta de catre cumparator.

Utilizarea acestui card implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Acest card permite cumpararea de produse in magazinul www.fabricadeceai.ro. Acest card nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati, si nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou fabricadeceai.ro. Kalpo SRL nu este responsabil de pierderea, furtul, deteriorarea sau utilizarea neautorizata a Gift Cardului fabricadeceai.ro. Kalpo SRL isi rezerva dreptul de a aduce amendamente prezentelor conditii de utilizare fara notificare.

8. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.