Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Reteta de fursecuri cu ceai negru

Reteta de fursecuri cu ceai negru

Ingrediente:

  • 100 ml ceai negru foarte concentrat
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 160g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
  • 500g faina

Mod de preparare:

  1. Dizolva zaharul in ceaiul inca fierbinte, dupa ce s-a topit adauga uleiul si zeama de lamaie. Lasa totul la racit pana obtii un lichid caldut.
  2. Separat amesteca faina, praful de copt, coaja de lamaie si scortisoara. In mijlocul acestei compozitii facem o gura in care turnam lichidul caldut, un praf de sare si oul. Framantam totul pana obtinem un aluat elastic.
  3. Intindem o foaie de 2-3 mm si decupam fursecurile in diferite forme. Acestea se coc in tava pe foaie de copt.
  4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180º C timp de 15 minute.

Serveste-le atat calde cat si reci alaturi de o ceasca de ceai!

Lasă un răspuns