loader
Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creaza cont

Kenya Kangaita FOP

Kenya Kangaita FOP

Kenya Kangaita FOP

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai negru

Gramaj: 100g Net
Pret: 12,00 LEI

Kenya Kangaita FOP


Ingrediente:

Ceai negru.

 

MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU KENIA KANGAITA FOP:

Se pune o lingurita de ceai negru Kenia Kangaita FOP in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3-5 minute, nu mai mult caci altfel devine amar.

 

CEAI NEGRU KENIA KANGAITA FOP:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare. De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere. Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru este produsul unui proces complex. Frunzele culese sunt lasate la uscat cel mult 18 ore, in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in camere umede si reci. Acest "ritual" duce la obtinerea frunzelor de culoare inchisa. Ceaiul negru are ca tari de origine China si India.

Ceaiul negru Kenia Kangaita FOP este cultivat foarte aproape de Parcul National Muntii Kenya si Great Rift Valley in imediata vecinatate a padurii tropicale la 2000 m altitudine fata de nivelul marii. Climaa si conditiile meteo favorabile permit ca aici sa se dezvolte cele mai bune ceaiuri din tara.


Lasa un comentariu!