fbpx
Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Kalpo Pietroasele expanding its activities to international tea market

Prin participarea la evenimente de profil din intreaga lume, societatea buzoiana reuseste sa isi mareasca portofoliul de clienti pentru export.
Societatea Kalpo SRL Pietroasele, cu activitate in domeniul prelucrarii ceaiurilor, nu rateaza participarea la targurile internationale de profil din intreaga lume. Saptamana trecuta, reprezentantii acesteia s-au intors din Germania, unde au luat parte la expozitia mondiala BioFach 2013, iar acum se pregatesc deja pentru un alt eveniment de profil la Londra.

In perioada 12 – 17 februarie, Ministerul Economiei si Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc au participat in Germania la aceasta expozitie mondiala impreuna cu reprezentantii a sapte firme romanesti din domeniul industriei alimentare. Trei dintre firmele participante la misiunea economica, ale caror produse sunt certificate pe domeniul Bio, si anume Kalpo (ceaiuri naturale), Apiprodex (miere de albine) si Ecofruct (fructe de padure) si-au prezentat oferta in standurile pavilionului national al Romaniei.

Firma buzoiana a promovat la BioFach noua gama de produse bio, gama ce a fost lansata in luna octombrie a anului 2012 in cadrul unui eveniment desfasurat la Paris.
Pe parcursul anului 2012, am participat la trei targuri internationale. In acest an urmeaza sa mergem deja la al doilea eveniment, in intervalul 17 – 20 martie, la Londra, unde va avea loc IFE (International Food & Drink Event). Cel mai probabil vom mai participa la un targ international in luna octombrie. Aceste evenimente au un impact pozitiv asupra companiei, iar dupa fiecare dintre ele reusim sa avem noi clienti pentru produsele noastre.” a declarat Mihaela Achim, reprezentant Kalpo SRL.

Sursa: www.opiniabuzau.ro
Autor: Violeta Avram
Data: 20 februarie 2013

Lasă un răspuns