fbpx
Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Firma buzoiana Kalpo participa la Targul International de produse alimentare Sial Paris 2014

Kalpo SRL inscrie in portofoliul sau participarea la cel de-al 11 targ international de produse alimentare, facand pentru a doua oara cunoscute ceaiurile romanesti in cadrul targului Sial Paris, Franta in perioada 19-23 octombrie 2014. Peste 6.300 de expozanti din 105 tari isi vor face cunoscute produsele celor peste 300.000 de vizitatori, cat se estimeaza ca vor fi prezenti.
Ne vor onora invitatia companii internationale cu nume sonore ale industriei alimentare printre care amintim Big Lot USA si Sweet Line â Ungaria, iar reprezentatii nostri vor fi Mihaela Achim â manager calitate si Eugen Achim – directorul executiv al firmei.

Expozitia internationala de produse alimentare SIAL Paris, organizata o data la doi ani, reuseste sa adune sub acelasi acoperis 6.300 de expozanti din 105 tari si peste 300.000 de vizitatori din intreaga lume. Populatia Terrei insumează astazi 7 miliarde de locuitori, iar datele statistice estimeaza ca in 2050 va atinge pragul de 9 miliarde, iar toti acesti oameni trebuie sa se hra- neasca. Dincolo de toate tensiunile politice si economice, piata alimentara este una de schimb universal. Profesionistii industriei alimentare din intreaga lume isi vor expune solutiile care vor ajuta la hranirea populatiei in viitor, in cadrul expozitiei SIAL din Paris.

Romania va fi reprezentata in Franta de 45 de firme de renume ale industriei alimentare autohtone, printre acestea numarandu-ne si noi. Timp de 5 zile (19-23 octombrie) incercam sa aducem produsele noastre in atentia cat mai multor companii straine.
Prima expozitie SIAL a fost organizata in urma cu 50 de ani. Anul acesta renumitul targ international de produse alimentare va sarbatori 5 decenii de la infiintare. Pana in prezent firma Kalpo a participat la un singur targ SIAL, insa portofoliul numara 10 alte participari la expozitii internationale de acest fel in ultimii 5 ani. Printre targurile la care firma Kalpo a participat enumeram: Targul Biofach Nurenberg, IFE – Londra, Anuga Cologne – Germania, Fancy Food – New York.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro
Data: 13 octombrie 2014

Lasă un răspuns