fbpx
Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Comanda telefonic

0728 101 340

Social media

Despre noi

Istoricul nostru
In urma cu aproximativ 3 decenii in satul Pietroasele, jud Buzau, a luat nastere un nou produs traditional romanesc, un brand care peste ani avea sa aduca gustul de acasa romanilor plecati peste granite. Intr-un taram al vinului am revalorificat puterea plantelor pe care romanii le-au folosit cu sfintenie de sute de ani si am decis infiintarea unei firme care avea sa inceapa productia de ceai prin colaborari cu anumite fabrici.
Ulterior am crescut iar dorinta de perfectionare ne-a facut sa dam nastere propriei fabrici ce avea sa fie amplasata in judetul Prahova.
Am mers dincolo de ambalarea plantelor traditionale, am creat propriile retete de ceaiuri, am adus Orientul mai aproape odata cu planta de ceai verde, am impachetat totul cu grija pentru fiecare consumator in parte.
De-a lungul timpului am acumulat o vasta experienta si am creat doua brand-uri de ceai Vedda si Evolet.
VEDDA este marca sub care se identifica produsele nostre destinate sectorului retail, iar Evolet este gama premium special conceputa pentru HoReCa si magazinele care detin in portofoliu produse selecte.
Credem in puterea plantelor, in calitatile produselor 100% naturale si in calitatea ceaiurilor noastre care au reusit de mult sa treaca dincolo de granitele Europei, sa ajunga la comunitatile de romani din America de Nord si Canada, sa cucereasca gusturile asiaticilor, dar și pe ale americanilor.
Urmarind trendul unui stil de viata sanatos am introdus in portofoliul nostru o gama de superalimente identificate sub brandul Rubio.

Despre companie
Compania Kalpo SRL este societate romaneasca cu capital integral privat, obiectul principal de activitate fiind productia si ambalarea ceaiurilor din plante si fructe, a ceaiului verde si negru iar ca activitate complementara colectarea plantelor medicinale, a fructelor de padure si conditionarea lor in vederea comercializarii atat pe piata interna cat si pe piata externa. Compania a fost infiintata in anul 1992, acumuland in timp o bogata experienta in domeniu, avand o echipa manageriala bine pregatita si un personal calificat.

Misiune
Misiunea noastra este de a crea produse 100% naturale care sa multumeasca pe deplin clientii nostri printr-un echilibru perfect calitate-pret.
 
Viziune
Viziunea companiei noastre este de a realiza prin marcile „VEDDA” si ”EVOLET” doua nume care sa reprezinte calitate, echilibru si incredere.