Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Ceaiurile de fructe – Un deliciu in lumea iubitorilor de ceai

Ceaiurile de fructe sunt un substitut fantastic pentru ceaiurile obisnuite cu cofeina. Acestea pot fi servite calde sau reci si sunt, de asemenea, o alternativa excelenta la sucurile de fructe si la bauturile carbogazoase, ceea ce le face o bautura gustoasa si pentru copii! Ceaiurile de fructe pot fi delicioase, aromate si colorate. Asadar, ce face ca un ceai de fructe sa fie cu adevarat gustos?

Raspunsul simplu este un fruct adevarat. Toate ceaiurile noastre de fructe si infuziile de ceaiuri din plante sunt facute cu fructe uscate, ierburi, condimente , dar crearea unui ceai de fructe memorabil presupune mult mai mult decat ceea ce se vede la prima vedere.

Cum se obtine ceaiul de fructe?

Ceaiurile de fructe se prepara folosind o mare varietate de fructe, inclusiv bucati de mar, hibiscus, petale sau boboci de trandafir, capsuni, zmeura, cirese, afine si multe altele. Marul, trandafirul si hibiscusul sunt probabil cele mai utilizate componente in ceaiurile de fructe. Hibiscusul ofera o nota acrisoara fructata si o culoare rosie intensa, precum ceaiul nostru pentru infuzie, Hawaii Fruits.

Ceaiurile de fructe sunt realizate in mod conventional din fructe neprocesate. Ceaiurile noastre nu contin arome artificiale si ofera doar ingrediente de cea mai buna calitate . Acestea sunt dulci in mod natural, dar nu au dulceata coplesitoare a zaharului. Ceaiul de fructe se obtine prin taierea sau maruntirea fructelor alese in bucati mici si apoi prin uscarea lor. Ceaiurile sunt produse prin amestecarea unei varietati de fructe uscate, iar unele contin pana la zece ingrediente diferite. Maiestria in amestecarea amestecului consta in obtinerea echilibrului potrivit si a experientei gustative perfecte.

Fructe cheie

Mar – Marul uscat este unul dintre ingredientele cheie in ceaiurile de fructe. Acesta actioneaza ca o baza dulce sau usor- acrisoara, care functioneaza in armonie cu aproape toate celelalte ingrediente. Ceaiurile noastre contin bucati de mere , care sunt uscate natural si apoi amestecate, creand o baza aromata. 

Hibiscus – Hibiscus este  un alt ingredient de baza ,esential in multe ceaiuri de fructe. Atunci cand este preparata infuzia ,are o culoare rosie intensa si o aroma acrisoara asemanatoare cu cea de afine. 

Macesul – Provenind din familia rozaceelor, macesele sunt fructele rosii mici si bulboase care raman dupa ce tufa de maces a terminat de inflorit. Renumit in tarile in care creste, este plin de antioxidanti, cu prezenta vitaminei C. Aroma este blanda, dulce si aromata si functioneaza in armonie cu alte ingrediente.

Ceai cu gheata si bauturi reci

Una dintre caracteristicile deosebite ale ceaiurilor de fructe este ca pot fi servite calde sau reci. In timpul vremii mai calde, ceaiurile de fructe pot fi folosite ca un racoritor fantastic, ceaiul rece oferind revigorare si aroma. Adaugand fructe proaspete si gheata se poate crea o bautura fantastica de vara.

Bautura potrivita pentru copii

Ceaiurile de fructe pot fi o bautura excelenta pentru copii, deoarece acestia pot experimenta o gama larga de arome fara adaos de zahar. Ceaiurile de fructe pot inlocui sucurile si alte bauturi zaharoase si pot fi indulcite cu miere, daca este necesar. 

Asadar, ce mai asteptati? Pregatiti un curcubeu de arome, gusturi si culoare cu ceaiurile noastre delicioase de fructe. Consultati intreaga noastra gama de ceaiuri de fructe savuroase!