loader
Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creaza cont

Ceai verde plicuri cu iasomie, Evolet White Sensation

Ceai verde plicuri cu iasomie, Evolet White Sensation

Ceai verde plicuri cu iasomie, Evolet White Sensation

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai verde

Gramaj: 30g (20 plicuri cu snur x 1.5g)
Pret: 7,80 LEI

Ceai verde plicuri cu iasomie, Evolet White Sensation


INGREDIENTE: frunze de ceai verde, iasomie, aroma de iasomie.

MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE CU IASOMIE:

Se pune un plic de ceai verde cu iasomie in 150 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.

BENEFICIILE CEAIULUI VERDE CU IASOMIE:

Ceaiul verde contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidati si are un efect tonic general asupra organismului, fara sa fie deloc agresiv.                       

Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra eliminarii radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase. Trebuie mentionat ca ceaiul verde are si un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului, este eficient în combaterea cariilor dentare, a parodontozei, inflamatiilor gurii si faringelui si previne osteoporoza.

EVOLET WHITE SENSATION CEAI VERDE CU IASOMIE:

Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originile in partea de sud-est a Asiei, in regiunea formata din nord-estul Indiei, nordul Burmei (Myanmar) si provincia Yunnan (China). Ceaiul a fost intrebuintat pentru prima oara de chinezii din provincia Yunnan, folosindu-se atat la prepararea bauturilor cat si a mancarurilor.

Iasomia este un arbust originar din Caucaz, regiunea muntilor Himalaya, din Persia si Kashmir ale carui flori emana un parfum puternic foarte placut. Acesta are rolul de a calma starile de stres.

Ceaiul verde cu iasomie reprezinta un mix perfect care are rolul de a readuce echilibrul în organism. Gustul amarui al ceaiului verde este indulcit de parfumul florilor de iasomie


Lasa un comentariu!