Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai verde pentru infuzie, Wellness Field

Ceai verde pentru infuzie, Wellness Field

Ceai verde pentru infuzie, Wellness Field

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai verde

Gramaj: 100g Net
Pret: 13,19 LEI
- +

Ceai verde pentru infuzie, Wellness Field


INGREDIENTE: ceai verde, frunze de senna, frunze de nalba, frunze de dud, frunze de lotus.

MOD DE PREPARARE:

Se pune o lingurita de ceai Wellness Field in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar din cauza continutului ridicat de ceai verde.

ACTIUNILE CEAIULUI WELLNESS FIELD: 

Incetineste procesul de imbatranire – ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din exterior, are un efect asupra acesteia de 200 de ori mai puternic decat vitamina E. Probabil din acest motiv din ce in ce mai multe produse cosmetice si de ingrijire au in compozitia lor ceai verde.

Are efect diuretic si detoxifiant - Ceaiul verde este un important aliat al celor care doresc sa elimine surplusul de kilograme, dar si celor care doresc sa-si mentina greutatea. Consumat cu regularitate, ceaiul verde va mentine un nivel scazut a trigliceridelor si al colesterolului. De asemenea, ceaiul verde joaca un rol important in mentinerea sanatatii orale.

Are efect enegizant - Desi contine o cantitate mai scazuta de teina, decat in cazul ceaiului negru, ceaiul verde energizeaza organismul. Din acest motiv persoanele cardiace sunt sfatuite sa evite consumarea acestui ceai. De asemenea, ceaiul verde nu trebuie sa fie consumat dupa ora 17 pentru a evita starile de insomnie.

Ajuta in curele de slabire. Ajuta la o buna functionare a aparatului digestiv. Ceaiul Wellness Field este un foarte bun adjuvant in curele de slabire si detoxifiere datorita ingredientelor sale: ceai verde, frunze de senna, frunze de nalba, frunze de dud si frunze de lotus.


Lasa un comentariu!