INGREDIENTE: ceai verde, merisoare, stafide, lemon grass, paducel fructe, galbenele flori, aroma.
MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE CRANBERRY GREEN:
Se pune o lingurita de ceai verde Cranberry Green in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.
BENEFICIILE CEAIULUI VERDE CRANBERRY GREEN:
Ceaiul verde Cranberry Green contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidati si are un efect tonic general asupra organismului, fara sa fie deloc agresiv.
Continutul de fructe de merisor face acest ceai un aliat perfect in lupta cu infectiile urinare.
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra eliminarii radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase.
Trebuie mentionat ca ceaiul verde are si un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului, este eficient în combaterea cariilor dentare, a parodontozei, inflamatiilor gurii si faringelui si previne osteoporoza.
CEAI CRANBERRY GREEN:
Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originile in partea de sud-est a Asiei, in regiunea formata din nord-estul Indiei, nordul Burmei (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost intrebuintat pentru prima oara de chinezii din provincia Yunnan, folosindu-se atat la prepararea bauturilor cat si a mancarurilor.
Merisoarele sunt fructele unui arbust care creste in zonele montane. Cu un gust usor acrisor continutul merisoarelor este extrem de bogat in Vitamina A, Vitaminele B1, B2, C, acid citric, malic, benzoic, tanin si saruri minerale.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.