Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai verde pentru infuzie, Chun Mee Green

Ceai verde pentru infuzie, Chun Mee Green

Ceai verde pentru infuzie, Chun Mee Green

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai verde

Gramaj: 100g Net
Pret: 12,00 LEI
- +

Ceai verde pentru infuzie, Chun Mee Green


INGREDIENTE: ceai verde chinezesc.

MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE CHUN MEE: 

Se pune o lingurita de ceai verde Chun Mee in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.

BENEFICIILE CEAIULUI VERDE CHUN MEE:

Ceaiul verde Chun Mee contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidati si are un efect tonic general asupra organismului.                     
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra eliminarii radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase.
Trebuie mentionat ca ceaiul verde are si un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului, este eficient în combaterea cariilor dentare, a parodontozei, inflamatiilor gurii si faringelui si previne osteoporoza.

CEAI VERDE CHUN MEE GREEN:

Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originile in partea de sud-est a Asiei, in regiunea formata din nord-estul Indiei, nordul Burmei (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost intrebuintat pentru prima oara de chinezii din provincia Yunnan, folosindu-se atat la prepararea bauturilor cat si a mancarurilor.

Ceaiul verde Chun Mee este originar din Provincia chineza Jiangzi, ulterior fiind cultivat si in Taiwan. Dupa ce sunt rulate, forma frunzelor aminteste de cea a sprancenelor, de aici isi are si numele acest sortiment de ceai verde.
Chun Mee inseamna sprancene pretioase. Infuzia de ceai verde Chun Mee obtinuta este de culoare galben pal, iar gustul este usoar astringent.


Lasa un comentariu!