fbpx
Cos cumparaturi

Comanda rapid: 0728 101 340 / contact@vedda.ro

Livrare gratuita la comenzi peste 99 Lei

Ceai verde cu ghimbir si miere

Proprietatile ceaiului verde si ale ghimbirului sunt cunoscute tuturor. Despre ceaiul verde s-au scris nenumarate articole, s-au facut studii, iar cercetarile continua.
Este foarte greu sa insiram in doar cateva randuri toate calitatile acestor ingrediente cheie pentru sanatatea umana. Ceaiul verde este un foarte bun antioxidant cu actiuni miraculoase, iar ghimbirul vine in completare sustinand sistemul imunitar si ajutand organismul in tratarea tulburarilor digestive.
Ceaiul verde este un produs foarte des recomandat pentru sanatate, insa cei mai multi nu sunt familiarizati cu gustul. De aceea, recomandam prepararea unei retete de ceai verde piperat” cu ghimbir si indulcit cu miere.

Ingrediente:

  • Ghimbir proaspat â 1 bucata
  • Scortisoara â 2 batoane
  • Apa â 1 l
  • Ceai verde â 18 gr
  • Miere â dupa gust

Mod de preparare:
Se curata ghimbirul proaspat, se spala si se introduce in apa impreuna cu cele doua batoane de scortisoara, se lasa la fiert timp de 5 minute.
Se strecoara totul printr-o sita, iar in apa rezultata se pune ceaiul verde care se lasa la infuzat 3 minute.

ATENTIE! Nu lasati la infuzat mai mult de 3 minute pentru ca riscati sa obtineti un ceai cu gust amar.
Strecurati din nou ceaiul si serviti-l indulcit cu miere! Ceaiul verde cu ghimbir si miere se poate consuma atat cald cat si rece.

Lasă un răspuns