Ceai Vedda Diur – 20 plicuri – 50 g

Ceai Vedda Diur – 20 plicuri – 50 g

5,77 lei

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: Frunze merisor, urzica, matase de porumb, cozi de cirese.

MOD DE PREPARARE: se pun 1-2 plicuri de ceai Diur Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.

EFECTE BENEFICE: Sustine sanatatea aparatului urinar, Detoxifiant, Diuretic.

CEAI DIUR VEDDA 20 plicuri 50g
Ceaiul Diur Vedda este un mix de plante care ajuta la mentinerea sanatatii aparatului urinar, contribuind la eliminarea apei din organism.
Ceaiul de frunze de merisor contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidati si are un efect tonic general asupra organismului, fara sa fie deloc agresiv. Aceasta infuzie este un aliat perfect in lupta cu infectiile urinare, dar si cu problemele digestive.
In trecut oamenii foloseau ceaiul de urzica pentru proprietatile sale digestive, expectorante, antiparazitare si detoxifiante. Infuzia de urzica este una dintre infuziile cele mai bogate in substante benefice si compusi activi.

Din punct de vedere istoric urzica (Urtica Dioica) este utilizata inca din preistorie. In epoca neolitica tulpina sa a fost folosita in obtinerea sforii. Soldatii lui Caesar au raspandit aceasta planta pe care au adus-o din Anglia.

De la urzica se folosesc doua parti care au proprietati medicinale: iarba (tulpina cu tot cu frunze) si radacina (locul unde planta isi depoziteaza pe timp de iarna substantele de rezerva).
Infuzia de urzica reprezinta o importanta sursa de proteine, fier si minerale.
Ceaiul de cozi de cirese este un diuretic natural si un foarte bun antiinflamator.
Matasea de porumb are un continut foarte bogat: flavonoide, saponine, taninuri, rezine, uleiuri volatile, alantoina, ergosterina, betaina, carotenoizi, saruri de potasiu, minerale, vitaminele E, C, A si grupa B, amidon.
Consumul ceaiului de matase de porumb ajuta la reducerea inflamatiei, eliminarea surplusului de lichide din organism, neutralizeaza aciditatea din organism.

Acest produs este un supliment alimentar.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Informații suplimentare

Brand

VEDDA