INGREDIENTE: Anghinare, ceai verde, papadie, patlagina, mesteacan.
MOD DE PREPARARE: se pun 1-2 plicuri de ceai Colesterol Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.
EFECTE BENEFICE: Detoxifiant, Mentine nivelul normal al colesterolului si trigliceridelor.
CEAI COLESTEROL VEDDA 20 plicuri 50g
Ceaiul Colesterol Vedda este un mix de plante care ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol si trigliceride, ajuta la reducerea riscului aparitiei aterosclerozei si a afectiunilor cardiovasculare.
De origine din Etiopia, anghinarea este una dintre cele mai vechi plante medicinale utilizate in istoria umanitatii. Grecii si romanii au utilizat-o secole la rand pentru a trata icterul, dispepsia si afectiunile urinare.
Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originea in sud-estul Asiei in regiunile nord-estice ale Indiei, Burma de Nord (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost folosit pentru prima data in provincia chineza Yunnan, utilizat la bauturi si chiar mancare.
Povestea ceaiului a inceput cu mai bine de 5000 de ani in urma in China, condusa de imparatul Shen Nung.
Ceaiul verde ajuta la mentinerea greutatii corporale, este bogat in antioxidanti si are un efect tonic general asupra organismului.
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient decat vitamina E din piele. Ceaiul verde are un puternic efect antioxidant si intareste sistemul imunitar, este eficient in combaterea cariilor dentare, inflamatiei gurii si a faringelui si previne osteoporoza.
Mesteacanul este un arbore foios cu scoarta alba care suporta foarte bine regiunile caniculare, el gasindu-se cu usurinta in zona de dealuri joase si campie, in depresiuni adanci si zone montane abrupte. Frunzele acestuia au numeroase proprietati. Are urmatoarele actiuni: diuretic, dizolva calculii urinari, hipotermizant, depurativ, hipocolesterolemiant.
Papadia este originara din Europa si Asia, calitatile sale curative sunt cunoscute de mii de ani. Astfel ca in medicina traditionala araba era utilizata pentru tratarea anumitor afectiuni ale ficatului si splinei, iar in cea chineza este folosita si astazi impreuna cu alte plante pentru tratarea hepatitei.
Patlagina este utilizata in medicina traditionala pentru tratarea ranilor pentru ca are efect expectorant, emolient, antiinflamator, antimicrobian, diuretic, astringent si fluidizeaza secretiile bronsice.
Acest produs este un supliment alimentar.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.