Ceai traditional de macese, plicuri

Ceai traditional de macese, plicuri

3,47 lei

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: fructe de macese. Nu contine coloranti artificiali.
MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI DE MACESE
Se toarna 250ml de apa clocotita peste 1-2 plicuri de ceai. Se lasa la infuzat timp de 15-20 minute, dupa care se strecoara. Se recomanda consumul a 3-4 cani/zi.
CONTINUTUL CEAIULUI DE MACES
Ceaiul de fructe de macese este un adevarat izvor de vitamina C. Pe langa aceasta in continutul maceselor se regasesc si vitaminele A, D, E, B1, B2, K, minerale si acizi grasi.
BENEFICIILE CEAIULUI DE FRUCTE DE MACES
Datorita continutului bogat in vitamina C, ceaiul de macese constituie un foarte bun sprijin al sistemului imunitar. Totodata, ceaiul de macese combate starile de anxietate, ajuta la cresterea secretiei biliare, ajuta in calmarea starilor de greata si palpitatiilor, de asemenea, macesele sunt un bun adjuvant in tratarea viermilor intestinali.
EFECTELE CEAIULUI DE MACESE
Diuretice; Ajuta la buna functionare a vaselor capilare; Normalizarea circulatiei sanguine; Remineralizant, Vitaminizant; Vitalizant.
CEAIUL DE MACESE
Calitatile curative ale ceaiului de macese (Rosa canina) sunt cunoscute si apreciate de sute de ani. In China fructele de macese tratau afectiunile digestive, in timp ce romanii le utilizau in vindecarea a 30 de boli.
Datorita continutului de vitamine si minerale ceaiul de macese si-a dovedit eficacitatea in tratarea racelilor, tusei si gripei, dar reducerea colesterolului din sange. Macesul este originar din Europa, nord-vestul Africii si vestul Asiei.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Informații suplimentare

Brand

VEDDA