Ceai negru pentru infuzie, OP Vietnam 100g

13,58 lei

Stoc epuizat

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE:ceai negru.

MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU OP VIETNAM:

Se pune o lingurita de ceai negru OP Vietnam in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului) .
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut.

BENEFICII CEAIULUI NEGRU OP VIETNAM:

Scaderea colesterolului, fiind un bun protector cardio-vascular recomandat hipertensivilor;
Faciliteaza digestia fiind indicat atat in curele de slabire cat si celor care prezinta un tranzit intestinal lent;
Tonifica sistemul imunitar, prevenind o serie de boli si fiind recomandat si in sezonul rece cand predomins infectiile respiratorii;
Ceaiul negru mentine sanatatea danturii.

CEAI NEGRU OP VIETNAM:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare.
De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere.
Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru este produsul unui proces complex. Frunzele culese sunt lasate la uscat cel mult 18 ore, in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in camere umede si reci.
Acest „ritual” duce la obtinerea frunzelor de culoare inchisa. Ceaiul negru are ca tari de origine China si India.

Ceaiul negru OP Vietnam provine din nordul salbatic al Vietnamului. Acest tip de ceai este un adevarat festin oferind o infuzie picanta si intensa de o culoare castanie.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Informații suplimentare

Ambalare

Ceai Vrac