Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai negru pentru infuzie, Mozambik - PF1 Chazeiras

Ceai negru pentru infuzie, Mozambik - PF1 Chazeiras

Ceai negru pentru infuzie, Mozambik - PF1 Chazeiras

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai negru

Gramaj: 100g Net
Notice: Undefined variable: percent_savings in /home/v3dda/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 421 Pret: 15,00 LEI
- +

Ceai negru pentru infuzie, Mozambik - PF1 Chazeiras


INGREDIENTE: ceai negru.

MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU MOZAMBIK – PF1 CHAZEIRAS:

Se pune o lingurita de ceai negru Mozambik – PF1 Chazeiras in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3-5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.

CEAI NEGRU MOZAMBIK – PF1 CHAZEIRAS:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare.
De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere.
Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru este produsul unui proces complex. Frunzele culese sunt lasate la uscat cel mult 18 ore, in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in camere umede si reci.
Acest "ritual" duce la obtinerea frunzelor de culoare inchisa. Ceaiul negru are ca tari de origine China si India.

Ceaiul negru MOZAMBIK – PF1 CHAZEIRAS ofera o infuzie puternica si o culoare profunda. Avand o cantitate mare de teina este ideal sa fie servit dimineata.


Lasa un comentariu!