Ceai negru pentru infuzie, Earl Grey 100g

Ceai negru pentru infuzie, Earl Grey 100g

16,43 lei

Livrare gratuita peste 99 Lei

  • Produs in Romania
  • Calitate garantata
  • Pret de producator
Firma certificata ISO

INGREDIENTE: ceai negru, aroma de bergamota.

MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU EARL GREY:

Se pune o lingurita de ceai negru Earl Grey in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul negru trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut.

BENEFICII CEAIULUI NEGRU EARL GREY:

Ajuta la scaderea colesterolului, fiind un bun protector cardio-vascular recomandat hipertensivilor.
Faciliteaza digestia, fiind indicat atat in curele de slabire cat si celor care prezinta un tranzit intestinal lent.
Tonifica sistemul imunitar, prevenind o serie de boli si fiind recomandat si in sezonul rece cand predomina infectiile respiratorii
Ceaiul negru mentine sanatatea danturii.

CEAI EARL GREY:

Ceaiul negru este un produs obtinut din frunzele plantei Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face modul de uscare si oxidare.
De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere.
Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru Earl Grey este un ceai descoperit relativ recent, mai degraba dintr-o pura intamplare, insa ceea ce este foarte interesant de aflat este istoria numelui care l-a consacrat mai ales in tinuturile Marii Britanii.

Ceaiul negru poate inlocui cu succes cafeaua pentru ca el contine cafeina, insa in concentratii mai mici. Atentie, nu beti mai mult de doua cesti de ceai negru pe zi, excesul poate provoca insomnie, agitatie, nervozitate.

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.