Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai negru pentru infuzie, China Red Mu Dan

Ceai negru pentru infuzie, China Red Mu Dan

Ceai negru pentru infuzie, China Red Mu Dan

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai negru

Gramaj: 100g Net
Notice: Undefined variable: percent_savings in /home/v3dda/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 421 Pret: 22,00 LEI
- +

Ceai negru pentru infuzie, China Red Mu Dan


INGREDIENTE: ceai negru.

MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU CHINA RED MU DAN: 

Se pune o lingurita de ceai negru China Red Mu Dan in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului).
Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3-5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar.

CEAI NEGRU CHINA RED MU DAN:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare.
De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere.
Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru este produsul unui proces complex. Frunzele culese sunt lasate la uscat cel mult 18 ore, in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in camere umede si reci.
Acest "ritual" duce la obtinerea frunzelor de culoare inchisa. Ceaiul negru are ca tari de origine China si India.

Ceaiul negru China Red Mu Dan este un ceai cu gust bland obtinut din frunze mari. Gustul sau ofera o experienta unica, are o aroma florala.


Lasa un comentariu!