Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai de tei pentru infuzie

Ceai de tei pentru infuzie

Ceai de tei pentru infuzie

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai mix plante

Gramaj: 100g Net
Pret: 24,18 LEI
- +

Ceai de tei pentru infuzie


INGREDIENTE: flori de tei.

MOD DE PREPARARE:

Se pun 6 g de ceai de tei in 300 ml de apa fiarta. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp 7 minute. Doza zilnica recomandata 2-3 cani pe zi.

CEAI DE TEI:

Ceaiul de tei este unul dintre cele mai populare ceaiuri de la noi si un adevarat campion al sanatatii. Teiul este considerat un arbore sacru in folclorul tarilor din vestul Europei, chiar vechii celti il considerau un simbol al altruismului.
Avand o actiune sedativa, sudorifica si diuretica ceiul de tei este folosit in tratarea insomniilor, tulburarilor digestive, spasmelor si nevrozelor. Recent s-a descoperit ca ceiul de tei este un remediu excelent impotriva gripei si racelii, mai ales in cazul copiilor.

Pe langa toate aceste avantaje ceaiul de tei are si o aroma deosebita, fiecare ceasca de ceai de tei aduce in casele noastre un strop dintr-o insorita zi de mai.
Ceaiul din flori de tei are urmatoarele efecte: antidepresiv, euforizant, antispasmodic, sedativ, trateaza durerile de cap cauzate de migrene sau stres, scade febra, combate formarea ridurilor si a cearcanelor.


Lasa un comentariu!