INGREDIENTE: cozi de cirese 100%.
MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI DE COZI DE CIRESE
Se toarna 250ml de apa clocotita peste 1-2 lingurite de ceai de cozi de cirese. Se lasa la infuzat timp de 15-20 minute, dupa care se strecoara. Se recomanda consumul a 2-3 cani/zi.
CONTINUTUL CEAIULUI DE COZI DE CIRESE
De la cires se consuma aproape tot, de la scoarta pana la coditele fructelor.
Fiecare element este foarte benefic sanatatii, dar cozile de cirese au cea mai mare concentratie de substante care ne ajuta sa ne tratam de nemeroase afectiuni, ba chiar si in curele de slabire.
Cozile de cirese contin: flavonoide, Vitamina C, B1, D si o cantitate insemnata de antioxidanti.
BENEFICIILE CEIULUI DE COZI DE CIRESE
Datorita continutului sau bogat in vitamine si antioxidanti, ceaiul de cozi de cirese este un adjuvant de nadejde al persoanelor diagnosticate cu un colesterol marit, dar si pentru cei care care sufera de infectii urinare, amelioreaza durerile de stomac.
EFECTELE CEAIULUI DE COZI DE CIRESE
Diuretic; Detoxifiant, Remineralizant, Energizant, Astringent, Febrifig.
CEAIUL DE COZI DE CIRESE
Ceaiul de cozi de cirese este un diuretic natural si un foarte bun antiinflamator. Totodata constituie un foarte bun antioxidant datorita continutului ridicat de flavonoide.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.