Cont client
Autentificare
sau
Creaza un cont nou
Creeaza cont

Ceai de fructe plicuri, Orange Fusion Evolet grandpack

Ceai de fructe plicuri, Orange Fusion Evolet grandpack

Ceai de fructe plicuri, Orange Fusion Evolet grandpack

Disponibilitate: In stoc

Categorie:     Ceai fructe la plic

Gramaj: 40g (10 plicuri x 4g)
Pret: 8,52 LEI
- +

Ceai de fructe plicuri, Orange Fusion Evolet grandpack


INGREDIENTE: portocale, caise, mere, macese, coaja de portocala, hibiscus, aroma, galbenele.

MODUL DE PREPARARE:

Se pune un plic de ceai grandpack Orange fusion in 350 ml – 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute.

SUBSTANTE ACTIVE: hesperidina, acid ascorbic, acid citric, betadina, fructoza, galactoza, vitaminele B1, B2, B6, C, fier, calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc.

EFECTE: dezvolta sistemul imunitarantioxidant; Scade tensiunea arteriala; Reduce riscul de infarct si accident vascular.

CEAI DE FRUCTE EVOLET GRANDPACK ORANGE FUSION:

Aroma de sarbatoare pe care o emana ceaiul Orange Fusion ne-a inspirat sa cream pentru voi reteta unui ceai care iti rasfata papilele gustative in orice sezon.
Ceaiul de portocale Orange Fusion ajuta la mentinerea igienei orale, ingrijirea si tratarea pielii sensibile. De asemenea, te ajuta sa lupti impotriva virusurilor si a bacteriilor.

Acest ceai poate fi consumat in orice perioada a anului, aroma sa aduce cu starea de sarbatoare in timpul iernii incalzindu-ne si emotionandu-ne, pe cand in timpul sezonului cald nu face decat sa amplifice satrea de bine, aroma de vacanta, imagini cu plaje intinse de nisip si plantatii de portocali ce „rad” in soare. In zilele foarte calduroase de vara il puteti consuma in varianta ice tea.


Lasa un comentariu!