INGREDIENTE: portocale, caise, mere, macese, coaja de portocala, hibiscus, aroma, galbenele.
MODUL DE PREPARARE AL CEIULUI DE FRUCTE ORANGE FUSION:
Se pune o lingurita de ceai Orange Fusion (aproximativ 7 g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute.
SUBSTANTE ACTIVE: hesperidina, acid ascorbic, acid citric, betadina, fructoza, galactoza, vitaminele B1, B2, B6, C, fier, calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc.
EFECTE BENEFICE: dezvolta sistemul imunitar; antioxidant; scade tensiunea arteriala; reduce riscul de infarct si accident vascular.
ORANGE FUSION:
Aroma de sarbatoare pe care o emana ceaiul Orange Fusion ne-a inspirat sa cream pentru voi reteta unui ceai care iti rasfata papilele gustative in orice sezon.Ceaiul de portocale Orange Fusion ajuta la mentinerea igienei orale, ingrijirea si tratarea pielii sensibile. De asemenea, te ajuta sa lupti impotriva virusurilor si a bacteriilor.
Acest ceai poate fi consumat in orice perioada a anului, aroma sa aduce cu starea de sarbatoare in timpul iernii incalzindu-ne si emotionandu-ne, pe cand in timpul sezonului cald nu face decat sa amplifice satrea de bine, aroma de vacanta, imagini cu plaje intinse de nisip si plantatii de portocali ce „rad” in soare. In zilele foarte calduroase de vara il puteti consuma in varianta ice tea.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.