​Brand-ul romanesc Vedda va lansa peste 23 de produse noi toamna aceast

image description

​Brand-ul romanesc Vedda va lansa peste 23 de produse noi toamna aceast

Brand-ul romanesc Vedda va lansa peste 23 de produse noi toamna aceast
 
Firma Kalpo S.R.L., detinatoarea brand-urilor: VEDDA, Land Of Tea şi EVOLET, va lansa o gama noua de produse incepand cu luna octombrie a acestui an. Brand-ul VEDDA isi mareste portofoliul produselor incepand cu luna octombrie anul curent. O gama de 23 de infuzii de plante medicinale si 2 produse tip Green Coffee vor fi lansate atat pe piata interna cat si pe cea externa sub acest brand.VEDDA sustine sanatatea si starea de bine a consumatorilor sai si aduce in prim plan plantele medicinale romanesti si fructele de padure de pe teritoriul tarii noastre.
 
„Prin acest proiect dorim sa ne extindem aria consumatorilor. Intreaga gama este dedicata magazinelor de tip plafar. De asemenea ne dorim sa cream o imagine cat mai buna produselor romanesti si sa le clasam cat mai aproape de primul loc in top-ul preferintelor consumatorilor de pe intregul mapamond. Din acest motiv am ales ca in design-ul ambalajului sa includem cateva motive din folclorul nostru”, a declarat conducerea firmei.
 
In portofoliul marcii  romanesti VEDDA se vor numara: Menta, Sunatoarea, Musetelul, Urzica, Galbenelele, Florile de tei, Coada Soricelului, Coada Calului, Florile de Soc, Roinita, Salvia, Vascul, Cimbrisorul, Echinacea, Matasea de porumb, Cozile de Cirese, Frunzele si Florile de Paducel si Frunzele de Afin. Iar ca fructe enumeram: Macesele, Afinele, Catina, Merisoarele si Goji Berry.Cafeaua Verde simpla si cea cu ghimbir vor completa noua gama.
 
Sursa: www.comunicatedepresa.ro
Data: 25 septembrie 2014