loader

Ceaiuri din fructe la plic

Ceai de Afine
Ceai de Afine

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte fructe si plante uscate in proportie variabila: menta, musetel, frunze de alun, macese, fructe de paducel, fructe de porumbar; fructe de afine (2%), aroma de afine. Nu contine coloranti artificiali. ..

Ceai de Mar & Scortisoara
Ceai de Mar & Scortisoara

Ingrediente: Mar (Malus domestica fructus) 40%; Hibiscus (Hibiscus sabdariffa flos); Aronia (Aronia melanocarpa fructus); Scortioara (Cinnamomum verum) 3%; Aroma. Nu contine coloranti artificiali.   40g (20 plicuri) ..

Ceai de Merisoare
Ceai de Merisoare

Ingrediente: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa flos); Mar (Malus domestica fructus); Macese (cynosbati fructus); Aronia (Aronia melanocarpa fructus); Coacaze negre (Ribes nigrum fructus); Merisoare (Vccinium vitis-idaea) 2%. Nu contine coloranti artifici..

Ceai de Capsuni
Ceai de Capsuni

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte fructe si plante in proportie variabila: menta, musetel, frunze de alun, macese, fructe de paducel, fructe de porumbar; fruct de capsuni (2%), aroma de capsuni. Nu contine coloranti artificiali. 40..

Ceai de Fructele Padurii
Ceai de Fructele Padurii

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte plante in proportie variabila: menta, musetel, frunze de alun; macese (8%), fructe de paducel (3%), fructe de porumbar (3%), aroma de fructe de padure. Nu contine coloranti artificiali. 40g (20 pli..

Ceai de Fructele Padurii
Ceai de Fructele Padurii

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte plante in proportie variabila: menta, musetel, frunze de alun; macese (8%), fructe de paducel (3%), fructe de porumbar (3%), aroma de fructe de padure. Nu contine coloranti artificiali. 200g (100 p..

Ceai de Visine
Ceai de Visine

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte plante si fructe in proportie variabila: menta, musetel, frunze de alun, macese, fructe de paducel, fructe de porumbar; fructe de visine (2%), aroma de visine. Nu contine coloranti artificiali. 40g..

Ceai de Lamaie
Ceai de Lamaie

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte fructe si plante in proportie variabila: frunze de alun, lemongrass, menta, macese, fructe de paducel, fructe de porumbar; fructe de lamaie (2%), aroma de lamaie. Nu contine coloranti artificiali. ..

Ceai de Zmeura
Ceai de Zmeura

Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa, alte plante si fructe in proportie variabila: macese, menta, frunze de alun, musetel, fructe de paducel, fructe de porumbar; fructe de zmeura (2%), aroma de zmeură. Nu contine coloranti artificiali. 40g..